TOT WEL 25% PRODUCTIEVER MET HIGH PERFORMANCE SYSTEMEN VAN CADWARE

Je werkt aan gedetailleerde (CAD) tekeningen en maakt complexe berekeningen, maar je systeem is soms frustrerend traag? Cadware levert High Performance Systemen die je tot wel 25% productiever laat werken! Geen lange wachttijden meer. Meer weten of gratis en vrijblijvend twee weken uitproberen? Neem dan gerust contact met ons op.

TOT WEL 25% PRODUCTIEVER? EERST ZIEN, DAN GELOVEN...

Sta je op het punt om nieuwe werkstations aan te schaffen en wilt je jezelf overtuigen dat de keuze voor een Cadware systeem de juiste is? Geen punt. Wij leveren je twee weken lang gratis en vrijblijvend een Cadware systeem op proef! 

Vind de perfecte oplossingen voor jouw bedrijf. Bekijk ons aanbod.

Onze klanten aan het woord….

Service en advies staat voorop bij Cadware. En wie anders dan onze klanten kunnen beter vertellen hoe dat in de praktijk bevalt.

Marel Red Meat koos na een lange weg voor Cadware als leverancier voor de werkstations voor haar Solidworks gebruikers. Deze gespecialiseerde systemen werden verkozen boven de one-size-fits-all systemen van Lenovo, HP en Dell.

Lees hier het fascinerende verhaal over de zoektocht naar performance en reductie van wachttijden.

Marcel Kamps

Marel Red Meat BV

“Bij het testen van het Cadware werkstation viel direct de hogere snelheid op. Bovendien was de aanschafprijs gunstiger. Sindsdien zijn we voor al onze werkstations overgestapt op de hardware van Cadware. Het zijn snelle, betrouwbare systemen voor een redelijke prijs.”

Martijn Sjerps

Head of Quality Assurance, Geomil Equipment BV

“Als bij toeval kwamen wij in contact met de mensen van Cadware. Zij hadden als specialist in werkstations voor 3D engineering toepassingen een goed verhaal. Al snel was een afspraak gepland en niet veel later stond er een test systeem bij ons klaar. De positieve feedback van verschillende gebruikers en de resultaten van vergelijkende metingen bevestigden de claims van Cadware. Er werd een duidelijke performance- en productiviteitsverbetering gerealiseerd”

Jeroen Klein Lankhorst

IT Manager, PAL-V

“We zijn zeer tevreden over deze systemen. Onze CAD en FEM toepassingen draaien hier probleemloos op. Ze bieden dan ook zonder meer veel waar voor het geld. Wij kunnen Cadware en haar systemen warm aanbevelen.”

Danièl Robbé

IT Manager, E2M

Partners

Cadware werkt nauw samen met gerenommeerde partners. Op die manier kunnen we de beste oplossingen bieden voor jouw behoefte. Benieuwd met wie wij samenwerken? Klik dan hier…

Cadware LABS

Cadware LABS zorgt ervoor dat onze specialisten je deskundig en volledig adviseren over de juiste hardware die past bij de CAD-toepassingen die in jouw specifieke bedrijfscontext wordt gebruikt. Zo weet je zeker dat de productiviteit van jouw ontwerpers zo min mogelijk gehinderd wordt. Cadware geeft jouw performance een boost.

Huur een tijdelijk systeem

Heb je voor een project tijdelijk extra engineering capaciteit toegewezen of ingehuurd? Om daarvoor meteen een extra werkstation aan te schaffen is niet altijd wenselijk. Voor die situaties biedt Cadware de mogelijkheid aan een goed werkstation te huren.

Koop je systeem ook online

Koop je High Performance Systeem online. We leveren onder andere 3D-muizen, beeldschermen, desktops en mobiele systemen. Allemaal met hetzelfde kenmerk: kwaliteit. Maar neem vooral ook contact met ons op om samen de beste oplossing te vinden voor jouw vraag. We kunnen namelijk de systemen helemaal op maat maken en samenstellen, passend bij jouw behoefte.